Ambition Car Polish

485 

Tekutá leštící pasta na lak

Obsah: 500gr

Uvedená cena je s DPH 21%

Popis

Ambition Car Polish od Great-Lionje leštící pasta k ručnímu i strojnímu leštění lak u a lakovaných povrchů. Obsahuje karnaubský vosk (vytvoří tvrdou a křehkou třpytivou vrstvu s čistým lomem a příjemnou vůní)  a montánní vosk. Aplikace je jednoduchá, nanášíte na čistý mikrovláknový hadřík, poté krouživými pohyby leštíte plochu do lesku bez hologramu. Při strojním leštění, používejte křížovou techniku leštění, pro nejčistější vyleštění.

 

Leštění laků a údržba lakovaných či impregnovaných hliníkových disků patří ke každodenní péči o vaše vozidlo. Ambition Car Polish od Great-Lion vám přinese opětovný lesk na vašem laku či na vašich lakovaných discích. Pomocí této leštící pasty dokážete vyleštit i jemné škrábance, které se můžou objevit na vašem vozidle.

 

Ambition Car Polish se nanáší na mikrovláknovou utěrku. Pro prvopočáteční předleštění je lepší použít mikrovláknovou utěrku s nižší gramáží(tj. do 200gr), protože jemné škrábance ve spojení s leštící pastou jemně rozleštíte(já to takhle aplikuji). Po předleštění použiji mikrolváknovou utěrku s gramáží větší než 500 gramů. Tahle tekutá leštící pasta má v sobě karnaubský a montání vosk. jedny z nejtvrdších vosků. Které dokáží lak uzavřit. Je ovšem nutné chápat, že nedáváte na lak centimetr velkou vrstvu a proto je určitě účinější dvakrát do roka lak přeleštit(na jaře a před zimou). A tak je dobré během roku  podpořit tohle leštění i údržbou, kdy pomocí High Gloss Quick detailer , lak uzavřete (pomocí karnaubského a montánní vosku) a rychle přeleštíte, bez stop po kapkách vody. Lak je dobré přeleštit po zimním období, kdy často umýváme šampóny a je mnoho soly na cestách, které jej narušují.

 

Karnaubský vosk je vosk získávaný z listů brazilské palmy Copernicia prunifera. Název podle INCI je Copernicia Cerifera (carnauba) wax.

 

https://www.facebook.com/Great.Lion.products/videos/504611940470762/