Bílý leštící kotouč

380 

Bílý leštící kotouč extra měkký

Vnější průměr 205mm

Vnitřní průměr 75mm

Šíře 25mm

Uvedená cena je s DPH 21%

Kategorie:

Popis

Bílý leštící kotouč slouží v leštění k leštícím a finálním operacím. Hledáním těch nejúčinějších postupů v leštění mě posunulo až k těmto impregnovaným leštícím kotoučům, které používám k leštění. Může se upnout i na flexu s volitelnými otáčkami.

 

Cesta hledání kvalitních a účinných leštících kotoučů mě zavedla až do Portugalska, kde jsem se dohodnul, po zdlouhavých testech s výrobcem Polibras, kterého zastupuji zde u nás. Hledal jsem tuhé leštící pasty a kotouče, kterými bych dokázal v krátkém čase leštit. A nejen leštit, ale aby bylo výsledné zrcadlo živé, jak ve skutečnosti. Mnoho kotoučů mě nevyhovovalo, buď byly moc měkké na operace mého leštění nebo v rukou při roztočení v leštičče moc vibrovaly.  Nakonec mě Polibras dal vše co potřebuji a s výsledkem jsem do dnes spokojen. Mimo to vám je nabízím ke koupi.

 

Tento Bílý leštící kotouč je jemná flanelová látka, kterou se leští a provádí finální operace a nebo nanáší tuhé vosky k zakonzervování leštěného výrobku (možné upnutí na flexu s volitelnými otáčkami). Povrch se musí před samotným leštění vybrousit. Jak už jsem popisoval u leštících past. Záleží na struktuře materiálu, se začíná brousit od P60 u disků na kamionech(ale může se i P180, zavislost je na typu oxidace) až po P600. Aspoň já mám tuhle cestu vyzkoušenou a je funkční. Po vybroušení začína leštění.

 

Leštící kotouč se upne do leštičky pomocí příruby. Pozor na označený směr otáčení leštícího kotouče, při otočení se může leštící kotouč roztrhnou. Na leštičce navolíme požadované otáčky a leštíme horizontálním pohybem.

Průměr 205mm a vnitřní otvor 75mm

Používejte ochranné pracovní pomůcky, při práci.

Mohlo by se Vám líbit…